FLYING FOCUS

Flying Focus

Flying Focus maakt al jaren gebruik van Texel Airport. Dit vliegveld is voor Flying Focus een uitstekende uitvalsbasis voor vluchten boven de Noordzee, door de nabijgelegen scheepvaartroute en de olie- en gasvelden.

Gespecialiseerd in maritieme luchtfotografie voert Flying Focus jaarlijks ruim 300 fotovluchten uit boven de Noordzee en de Nederlandse binnenwateren. Ook worden regelmatig vluchten uitgevoerd verder Europa in, van Golf van Biscaye tot
de poolcirkel bij Finland.
Sinds maart 2011 heeft Flying Focus een eigen hangaar op het Texelse vliegveld. De hangaar heeft ruimte voor 3 tot 4 van haar fotovliegtuigen. E�n hiervan is de 2-motorige Cessna Skymaster, welke met name wordt ingezet voor lange afstand vluchten en vluchten met zwaar weer, een specialiteit waardoor Flying Focus wereldwijd bekendheid heeft gekregen. Dit unieke vliegtuig, met de bijnaam "push/pull" heeft haar sporen reeds verdiend tijdens een aantal spectaculaire stormvluchten met windkracht 10!

De andere twee zijn Piper Super Cubs, een legendarisch ontwerp, door de gunstige vliegeigenschappen tijdens langzaamvliegen zeer geschikt voor luchtfotografie. Deze "kisten" worden met name ingezet boven land en vlak onder de kust. Ze zijn door het geringe motorgeluid ook zeer geschikt voor het maken van natuuropnamen boven de Wadden, een andere specialiteit van Flying Focus.

Contact:
Flying Focus BV

Texel International Airport
Postweg 128 B
1795 JS De Cocksdorp
Tel: 0222-728128
Fax: 0222-728111
Email: info@flyingfocus.nl
Website: www.flyingfocus.nl

Index